Programozható terminálok:

NQ sorozat: Funkcióbillentyűs és érintőképernyős kijelzők

A kis méretű berendezésekhez ideális, színes érintőképernyős NQ széria az intuitív HMI alkalmazások gyors létrehozásának lehetőségével bővíti a terminál funkciók sorát.

A színes vagy kék kijelzésű változatú monokróm típusokban kapható NQ HMI változatok pontos, éles képet, gombokat, üzeneteket és grafikus elemeket jelenítenek meg a vonzó, korszerű érintőképernyős felületen, a korábbinál valamivel több funkciógombbal. Az NQ HMI terminálok nagy fényerejű, kiváló minőségű kijelzője és USB portja egyszerű programozást és adatátvitelt tesz lehetővé. A soros porton keresztül számos elterjedt PLC- és egyéb eszközre (pl. inverterre, hőmérséklet-szabályzóra stb.) csatlakoztatható.

Az NQ szoftver számos funkciót kínál a hatékony és könnyen kezelhető alkalmazások létrehozásához. Az ismert HMI funkciók mellett további gombok, jelzőlámpák, grafikus elemek és mérő eszközök találhatók rajta, többet közt valós idejű és visszamenőleges trendképzési és naplózási lehetőséggel. A trendek és a riasztások kirajzolása belső memóriacímkékből és külső PLC-címkékből történik. A többnyelvű szövegkezelés alaptulajdonság, az előugró és sablonképernyők pedig nagyban megkönnyítik egy jól felépített, rugalmas HMI projekt létrehozását. Az egyszerűen kezelhető szoftver használatához alig van szükség külön előtanulmányokra.


Programozható terminálok